chrumka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dnešok

a posledné dni

Nuž, hlavná novinka je to, že nosím brýle. Nie je to také strašné, dokonca by sa dalo povedať že vyzeram apoň o niečo lepšie než predtým (Verona-jedna z mojich naj kamošiek-povedala, že s rozpustenými vlasmi vyzerám ako Anastacia:-))). Brýle sú kovové, červené a zlaté:-)))

Inak čo? podstatne sa mi zlepšil režim a pohľad na tento rok. máme strašne dobrého chalana na informatiku, takže sa teším, a inak zopár dobrých profesorov. Škoda že zlovestná trojka (Matikár, fyzikárka a chemikárka) sa nezmenili. ahh božeee... Čo sa týka poobedia, mojich minuloročných sedem krúžkov týždenne sa zredukovalo na štyri, mám dokonca dva voľné dni (Minulý rok ani jeden), tak som viac než spokojná. Akurát ma štve že máme nultú hodinu v stredu a ešte k tomu telesnú. celý deň sme potom upotené a nemáme sa kde umyť lebo naše sprchy sú v hroznom stave, a okrem toho trepať sa z dúbravky do mesta na 7:05 je pomerne scifi predstava.

zatiaľ končím, potom niekedy. majte sa pekne m.


Novinky-denník (News-my diary) | stály odkaz

Komentáre

  1. To je dobree
    že zlovestná trojka :). Inak to mam tak podobne. A mám to polhodinu trolejbusom do školy, blééé...
    publikované: 15.09.2005 13:06:50 | autor: Jill (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014